JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: Braramar Migrel
Country: Mexico
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 1 November 2017
Pages: 352
PDF File Size: 1.60 Mb
ePub File Size: 19.82 Mb
ISBN: 766-9-29343-984-4
Downloads: 19612
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dulkree

Zagrebačka mafija – Jasna Babić – Google Books

Robu odnose u Crnu Goru i prodaju. Privredni kriminal glavni je izvor prihoda Rasima, Ramiza i Nazima, koji su u rodbinskim vezama. Gaborov je pre izvesnog vremena likvidiran u svom automobilu. Usput organizuju i prostituciju. Your consent to our cookies if you continue to use this website. Trgovinom belim robljem, ali i automobilima bavi se izvesni LJubomir i njegov kompanjon Milivoje.

Trenutno je u zatvoru. Nekoliko puta je pritvaran, ali se uvek izvukao. Po broju kriminalnih grupa, odmah je iza Beograda.

U sukobu su sa ostalim bandama. Registrovani zagrebackka i kao narkomani. Jedna od ekipa poseduje i agenciju za registraciju i preregistraciju motornih vozila. Poznat je kao lokalni narko-diler, koji drogu preprodaje na sitno. Do danas ubice nisu otkrivene.

  1100 HADITS PILIHAN PDF

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

Obijaju prodavnice, magacine, stanove i vozila. Ovom poslednjem, specijalnost su poreske utaje, prevare i falsifikovanje isprava. Mnoge objekte pokupovao je i po raznim zemljama Evrope. Remember me Forgot password? Trenutno je u Holandiji.

Jovan i Milisav su vlasnici privatnih firmi u Prokuplju. Cena je bila Tamo nije identifikovana nijedna grupa. I na teritoriji Vranja oformljene su tri kriminalne grupe. Jedan od lidera ove ekipe je karatista i sportista i predstavlja autoritet za ostale. Droga je u Boru poseban problem. Neki od njih imaju i firme ili u zakup uzimaju kafane i lokale. Preko svojih veza devojke kupuje u Moldaviji, Rusiji i Rumuniji.

U Beogradu mu je veza izvesni Dejan, na koga je do sada nekoliko puta pucano. Ovaj drugi, pored toga, falsifikuje novac i putne isprave. Izvesni Velislav iz Prokuplja trguje belim robljem, ali i vara, falsifikuje isprave Policija ima informacije da je povezan sa narko-dilerima iz Beograda. Za njima je raspisana centralna poternica. Usput taje i porez. Reklame te marke cigareta preplavile su televizijske ekrane. Poznati su kao razbojnici, nasilnici i kradljivci vozila.

Medicinska mafija – GSPL. Automobile preprodaju na Kosmetu i u Makedoniji. To se najbolje vidi na primeru Beograda. To dvoje, jednostavno, je sraslo. U Srbiji je postojala mafija do Policijska karakteristika glasi da je vrlo pokretljiv i sklon kocki.

  LM1558 DATASHEET PDF

U ovom gradu na Moravi nema pojedinaca koji se bave kriminalom. Jedno vreme bili su vrlo bliski sa Luletovom ekipom, a pored droge bave se i reketiranjem, iznudama, uterivanjem dugova Povezali su se i sa pojedinim radnicima MUP-a, ali i Carine. Sada su se, naizgled, primirili. Naravno, malo se toga vodi na njihova imena.

U tom poslu imali su velikog saradanika iz Batajnice. Prethodno falsifikuju sve potrebne papire, a vozila su, po pravilu, u zemljama iz kojih su ukradena – skinuta sa osiguranja.

Kao nasilnici, u valjevskom kraju poznati su Predrag i Darko. Isti poslovi nalaze se i u opisu radnog mesta izvesnog Ivana.

SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. Pored ovoga, registrovan je i kao kradljivac automobila. Izuzetno je bogat i trenutno poseduje nekoliko lokala.

No Comments

Categories: Finance