EMOCIONALNO PROCISCAVANJE PDF

Title, Emocionalno pročišćavanje: priručnik za integrativni postupak. Biblioteka Čuvari psihe. Publisher, Stari grad, ISBN, , Emocionalno pročišćavanje: priručnik za integrativni postupak. by John Ruskan, Vlasta Mihavec. Unknown, Published ISBN /. J. Ruskan – Emocionalno Prociscavanje. Aleksandar Loven – Bioenergetika. The Body Reveals. Aleksandar Loven – Zadovoljstvo. Learn to Breathe Energy.

Author: Shakashakar Mezikazahn
Country: Jordan
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 28 September 2010
Pages: 428
PDF File Size: 7.50 Mb
ePub File Size: 11.77 Mb
ISBN: 797-3-19063-895-4
Downloads: 21026
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkik

Ovaj podrum je poput moje druge sobe. Ljudi ovdje me smatraju nekom vrstom katice za sve. Dakle, to je bilo to.

Otirala ih je s tijela a one su je bole i iza sebe ostavljale tanke krvave tragove. Ili da vidaju rane. Nije ni primijetila kada je Danielov prijatelj Roland sjeo u klupu iza nje. Nije se mogla suspregnuti i ne uzvratiti mu osmijeh. Originally shared by Best Diagnostic Scanners.

Modul 24/ Emocionalno pročišćavanje, III deo

Naglo, bez upozorenja, Daniel se zaustavio i ispustio njezinu ruku. Popis sam prociscavanjje u sobi. Daniel je zapravo izgledao nekako slomljeno. Stvari su se popravljale. Ali, Luce je bila potpuno izvan sebe. Ali, ovu je upravo svukla zmija. S druge strane, takvo ime, a ozbiljan izraz lica pri predstavljanju, Luce su ulijevali povjerenje.

  MADIT RIT PDF

Luce je trenutak oklijevala, zatim koraknula naprijed i uzela omotnicu iz njegove ruke. Luce se prisjetila trenutka kada je prvi put otvorila tu knjigu i ugledala svoje lice uz Danielovo.

Nije je trebala donijeti ovamo. Stajao je na dovratku u poderanoj bijeloj majici i trapericama. Sada je izgledalo staro i prljavo, prekriveno blatom i zelenom mahovinom. Stajali su jedno uz drugo, naslonjeni na svoje grablje ptociscavanje razgovarali.

Prolazio je kroz bolne prekide. Sada je od nje bio udaljen tek tridesetak centimetara. Nastradale su Camove knjige.

Povukao je njezinu ruku na svoje srce. Ondje je sjedio samo Roland, zadubljen u knjigu.

Emocionalno pročišćavanje: priručnik za integrativni postupak – John Ruskan – Google Books

Arriane je stavila prst uz usta i dala Luce znak da se uspne i sjedne uz nju. Pred oltarom, pred njom, stajao je Daniel. Luce pprociscavanje do tada nije primijetila koliko je glasan taj sat.

Daniel je odmahnuo glavom i stisnuo joj ruku. Ali Luce je prepoznala glas. Ali … Spustila je posljednji pogled prema svojem mobitelu i vidjela da ima dvije nove poruke. Nekoliko trenutaka potom obje su se osvrnule i pogledale u nju, dovoljno daleko da im se emocionalnp ne mogu razabrati. Gabbe je uzvratila osmijehom, a Arriane se lagano naklonila i prignula koljeno.

  DEKLARASI LANGKAWI PDF

Luce se pitala kakvo mu je bilo djetinjstvo.

Lauren_Kate-Pali_anđeo

Pushing hands method is extremely good for a person with a big ego too as it covers our senses and therefore conceals our reactions. Voda pod njima bila je lagano uzburkana, srebrna i zamamna. Razgovor ju je toliko frustrirao.

No Comments

Categories: Environment