BOSECOLOGIE EN BOSBEHEER PDF

Data Source: EFI EUROFOREST Portal. METADATA. Title, Wageningen Universiteit – Bosecologie en Bosbeheer. 2nd Title, Wageningen. Samenvatting – boek “bosecologie en bosbeheer” 2,4,9, Course: Forest Ecology and Forest Management (FEM). You are currently viewing a preview. Original language, Dutch. Title of host publication, Bosecologie en Bosbeheer. Editors, J. den Ouden, B. Muys, F. Mohren, K. Verheyen. Number of pages,

Author: Nikinos Kigashura
Country: Oman
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 23 February 2016
Pages: 310
PDF File Size: 7.93 Mb
ePub File Size: 8.2 Mb
ISBN: 629-4-41491-530-6
Downloads: 95294
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkishakar

Dit vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder.

Bosecologie en Bosbeheer – WUR

In dit boek worden kennis en ervaringen over het beheer van bos en zijn ecologische grondslagen samengebracht. De hete zomer van een boom 30 augustus Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige pagina van Bosecologie en Bosbeheer.

You can post the first one! Zo klinkt een boom met droogtestress 21 augustus Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en staan op deze pagina.

  KA PRAVOJ ARHITEKTURI PDF

Gert-Jan Nabuurs bij Reporter Radio: Nieuws Amazonewoud hobbelt achter de klimaatverandering aan 15 november Lag vroeger de nadruk vooral op de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor natuurbehoud, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen.

Vervolgens worden de belangrijkste beheermaatregelen besproken in het licht van brede maatschappelijke functievervulling en duurzaam gebruik van het bos op de lange termijn.

Pieter Zuidema bij BNR over genetisch opsporen van illegale houtkap 1 mei De teksten zijn geschreven door een brede groep van vakspecialisten uit Nederland en Vlaanderen met een goed inzicht in zowel de wetenschappelijke achtergronden alsook de praktische aspecten van bosbeheer. Ga direct naar onderdeel: There are no comments yet. Snelle ontwikkeling van droge tropenbos door vlinderbloemige bomen 29 mei Please log in to use this service.

Bovendien vereisen veranderingen in de maatschappelijke en natuurlijke omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in het bosecosysteem plaatsvinden. Duurzaam bosbeheer richt zich op het optimaliseren van het gebruik van deze diensten, met behoud of het herstel van het algemeen functioneren van het ecosysteem, en op het waarborgen van de duurzaamheid.

  GACETA OFICIAL 5021 PDF

Frits Mohren over de fijnspar in het Nederlandse bos 8 januari De basis van het boek wordt gevormd door inzicht in de opbouw en het functioneren van bomen en bossen.

Opbrengsttabellen Nederland verschenen 18 september Daarom is veel bodbeheer over de leerstoelgroepen in het Engels beschikbaar.

Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse en Vlaamse landschap. Frans Bongers bij Vroege Vogels over voedsel uit het regenwoud in Mexico 3 april Comments There are no comments yet.

No Comments

Categories: Environment