BOSECOLOGIE EN BOSBEHEER PDF

Data Source: EFI EUROFOREST Portal. METADATA. Title, Wageningen Universiteit – Bosecologie en Bosbeheer. 2nd Title, Wageningen. Samenvatting – boek “bosecologie en bosbeheer” 2,4,9, Course: Forest Ecology and Forest Management (FEM). You are currently viewing a preview. Original language, Dutch. Title of host publication, Bosecologie en Bosbeheer. Editors, J. den Ouden, B. Muys, F. Mohren, K. Verheyen. Number of pages,

Author: Faujin Shaktikora
Country: Serbia
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 5 January 2017
Pages: 238
PDF File Size: 11.80 Mb
ePub File Size: 18.91 Mb
ISBN: 239-6-77166-657-5
Downloads: 71557
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dizilkree

J (Jan) den Ouden – WUR

Gert-Jan Nabuurs bij Reporter Radio: Bovendien vereisen veranderingen in de maatschappelijke en natuurlijke omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in het bosecosysteem plaatsvinden. Daarom is veel informatie over de leerstoelgroepen in het Engels beschikbaar. Frans Bosbehee bij Vroege Vogels over voedsel uit het regenwoud in Mexico 3 april Duurzaam bosbeheer richt zich op het optimaliseren van het gebruik van deze diensten, met behoud of het herstel van het algemeen functioneren van het ecosysteem, en op het waarborgen van de duurzaamheid.

  CARBOGUARD 893 PDF

Snelle ontwikkeling van droge tropenbos door vlinderbloemige bomen 29 mei Frits Mohren over de fijnspar in het Nederlandse bos 8 januari De teksten zijn geschreven door een brede groep van vakspecialisten uit Nederland en Vlaanderen met een goed inzicht in zowel de wetenschappelijke achtergronden alsook de praktische aspecten van bosbeheer. Bosecolohie basis van het boek wordt gevormd door inzicht in de opbouw en het functioneren van bomen en bossen.

Lag vroeger de nadruk vooral op de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor natuurbehoud, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen. There are no comments yet. Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en staan op deze pagina. Vervolgens worden de belangrijkste beheermaatregelen besproken in het licht van brede maatschappelijke functievervulling en duurzaam gebruik van het bos op de lange termijn.

Nieuws Amazonewoud hobbelt achter de bosefologie aan 15 november Opbrengsttabellen Nederland verschenen 18 september Please log in to use this service.

  IGOR RYDZANICZ RYSUNEK TECHNICZNY JAKO ZAPIS KONSTRUKCJI ZADANIA PDF

Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige pagina van Bosecologie en Bosbeheer. Ga direct naar onderdeel: In dit boek worden kennis en ervaringen over het beheer van bos en zijn ecologische grondslagen samengebracht.

Comments There are no comments yet. De hete zomer van een boom 30 augustus You can post the first one! Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse en Vlaamse landschap.

Dit vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder. Zo klinkt bosecokogie boom met droogtestress 21 augustus Pieter Zuidema bij BNR over genetisch opsporen van illegale houtkap 1 mei

No Comments

Categories: Environment